onsdag 1 augusti 2012

Återfallstankar

Måendet går upp och ner.
Igår var en neråtdag, men även under sådana dagar, mår jag bra, om jag jämför med hur livet var för ett år sen.

Offerkoftan var på i går. Den var tung, ullig och stickig.
Satte mig i bilen utanföra bolaget och väntade på någonting. Tror att jag väntade på en bra anledning att dricka. Det kom ingen.
Messade min vän A. Skrev att jag satt utanför bolaget och att jag behövde henne NU. Hon kunde inte komma och jag blev skitbesviken.
Vad är det för jävla vän som inte kommer, när jag är nära att ta ett återfall??
Det visade sig att det var en fin vän, då hon själv tagit ett återfall och inte ville ta med sig mig ner.

Tog mig till ett AA-möte i alla fall och där kändes allt genast bättre!
Jag gick emot en rädsla och höll i mötet. Fett :)

Nu ska jag åka in till Enköping och lämna ett up.
Kram och kärlek!
Jag är med i gamet igen :)

6 kommentarer:

Vero sa...

Strongt! Jag tänker ofta på dig!

Katarina sa...

Hej! Jag vill gärna komma i kontakt med dig men hittar ingen mejladress på bloggen. Mejla mig så återkommer jag :) katarina_irene@hotmail.com

Sillen sa...

Lilla gumman, du har vart på väg i flera dar.... Har undrat om du skulle komma tillbaka hit? Blir ändå glad att du även idag är kvar.

Du e så jävla styv i korken. Alkoholfri öl.. Gamla jointen i garaget.. Du tycker att NA mötet var så bra, att du gick när hälften var kvar..

Lilla gumma, jag önskar dej allt gått å hoppas med dig att du vill fortsätta framåt i den drogfria vardagen. Å du jag vet att suget eller Affe eller Diffe sitter på axeln å pockar på.

Tänk dej för, vad har du att förlora? Å vad är vinsten?

Kram å kärlek till dig med lilla gumman.

Kersti sa...

Konstigt... Hade det på känn, märkligt va? Hoppas av hela mitt hjärta att du kan motstå alla frestelser du utsätts för, kämpa på varje dag, timme o minut. Kraaaam

Susanne sa...

Styrkekramar i massor <3

Christer Dyrwoold sa...

Ohh vad rädd jag blir, det är inget bra att dricka alkoholfri öl om du är så pass nära ett återfall. Strunta i att dricka någonting som har med alkohol att göra. Snälla hör av dig för jag vill verkligen ha kontakt med dig du hjälper mig att behålla min nykterhet och om du skulle falla dit så vet jag inte om jag själv skulle klara av att behålla min nykterhet eftersom jag själv har sagt att jag kan dricka alkoholfri öl. Tänk på att vi alla är olika. Du har ju min mejl adress så hör av dig så kan vi försöka hjälpa varandra. För ensam är inte stark.