tisdag 21 augusti 2012

Ett nyktert år

En ny dag med nya möjligheter.
Har varit så fast i andra tankar att jag har missat att jag har varit nykter i över ett år. Bortsett från lilla morfinåterfallet.
Ett år. Så länge har jag aldrig varit utan alkohol förut.
Det känns bra!
Jag önskar inte ens längre att jag kunde dricka normalt, som en ickemissbrukare kan.

Satt och tittade lite på Färjan på tv igår. Man behöver inte ha sett programmet för att förstå handlingen, det räcker med att man har varit på kryssning nån gång. Jag skämdes ögon ur mig när jag såg hur människor beter sig på fyllan. Usch,vill aldrig mer ha skiten!

Tack för att ni finns och har stöttat mig genom mitt första år. Ingen nämnd och ingen glömd. Jag är väldigt glad och tacksam över att ni finns mina läsare!!

Kärlek!4 kommentarer:

Christer Dyrwoold sa...

Det är du som ska ha ett tack som delar med dig ut av dig själv det hjälper mig väldigt mycket. Jag har ju vart så nykter så länge så jag har glömt bort hur det var i början ut av min nykterhet. Är glad över att du finns Tack BM!

Susanne sa...

Berättade idag på ni arbetsplats om dig och ditt kanonjobb du gjort under 1 års tid, de var impade.
Du är såååå bäst.
Kramen

Hasse sa...

Hej! Hittade till din blogg av en slump. Imponerande att du kunnat hålla dig så länge. Den svåraste utmaningen när det gäller att bli nykter är nog att inte ge efter för sina känslor. Oavsett om man är arg, irriterad, ledsen, sorgsen eller bara allmänt nere så blir det bara värre med alkoholen. Att lära sig hantera sina känslor utan spriten kan vara nog så svårt, men vilken utdelning det ger! Man sparar både pengar och sparar sin hälsa, vilket för mången missbrukare borde vara en lockande tanke.

Jag skriver just nu en blogg om livet som nära anhörig till en alkoholist. Egentligen mest för att försöka förstå min bror och hur han tänker, men också för att avreagera mig ibland.

Fortsätt kämpa, du gör det bra!

Anonym sa...

Lykke til videre. DU er sterk!

Sukkulent1