fredag 20 april 2012

Besök

Idag är valparna en vecka gamla. Dom låter högre och högre, när Nova inte är där och matar dom.
Jag bör inte behålla en valp, vi har djur så att det räcker. Min äldsta och jag har pratat om att behålla den minsta av dom, som sällskap till hennes hund sen, men jag tror inte riktigt att vi har tänkt igenom det ordentligt.

Idag får jag besök av en 27-årig bebispojke som är väldigt förtjust i mig. Inte för att jag vet vad jag ska med honom till, men det ska bli skönt med sällskap ikväll.
Undrar om jag ska slå på stort och duscha och sminka mig?

Det är snöstorm här där jag bor, fiii faen. Det lägger sig säkert inte, men ändå.
Nu vill jag ha varmt och sol!
Drogsuget finns här idag, men det är hanterbart.

Önskar er en jättefin fredag!

Kram & kärlek!

4 kommentarer:

Sillen sa...

Tycker du e jätteduktig. Hoppas att du är stolt över dig själv, för det har du rätt å ska vara! Tummen upp för dej lilla gumman som kommit såhär långt. Hurra för dig.

Kram från mej.

Not On Top sa...

åh det är farligt att hålla i djurbebisar, lika med kattungar x) ååh man blir så kär på direkten!! :P hoppas du får en trevlig kväll! ^^,

Anonym sa...

Är det verkligen alkohol och drogsug du känner? Kanske mer en önskan att ge upp? Jag har känt precis lika många ggr. Lägg självömkan åt sidan, den bara bryter ner dig. Ta dig till ett möte, har du ingen bil så be en AA/NA-kompis hämta dig. Det är inga underverk kanske, men jag har i alla fall aldrig åkt hem från ett möte med känslan "Fan va fint det skulle sitta med en fylla nu" Gör jobbet som behövs. Att vara nykter är lätt. Att LEVA nykter lite svårare Så gör det du behöver. Jag har följt din resa och för mig så verkar valet jävligt lätt............

Christer Dyrwoold sa...

Håller med alla föregågna komentarena. Det blir aldrig bättre med ett återfall. Bara jobbigare att ta sig tillbaka. Du hjälper i alla fall mig att hålla mig nykter i dag. Så tack för att du finns och delar md dig.