tisdag 17 april 2012

Tisdag

Fina, fina bloggvänner!
Jag önskar att jag kunda ta med er hem allihop och rada upp er i min soffa och behålla er för alltid :)

Jag har fått en lite bättre relation till min mamma under den här tiden med flyttarna. Hon har varit en stor hjälp för mig och det har även B.
Imorgon ska jag till öppenpsykiatriska och prata med en läkare angående min deppression. Jag har fortfarande strul med min sjukskrivning och sjukersättning.
Senast jag fick sjukersättning var den 10 februari. Jag blir skickad fram och tillbaka och alla ställen beklagar att det är så, men ingen hjälper mig.

Jag mår mycket bättre i det här huset och ska flytta hit mina möbler så fort jag har berättat för Gunilla att jag ska flytta. Hon kommer inte att bli glad, med tanke på att hon har tömt och sålt en massa möbler från Länsmansgården, för att jag skulle bo där.
Jag har skjutit på att berätta och måste göra det innan månaden är slut, så att det inte blir ännu en hyra att betala.
Än har vi bara hämtat hit våra kläder, eftersom huset är fullt möblerat och min nuvarande hyresvärd måste magasinera dom.
Min hyresvärd ska bygga om garaget till bostad för min äldsta. Både hon och jag är jätteglada för det. På så vis får jag behålla henne hemma längre än jag hade hoppats. Hon har haft så bråttom att flytta hemifrån och nu har hon inte det :)

Massa kramar och kärlek till er!Inga kommentarer: