onsdag 18 april 2012

Möte eller bolag

Bråk, bråk, bråk. Jag och min äldsta har slängt många hårda ord på varandra under eftermiddagen.
Har försökt bli sams med henne men hon vägrar.
Jag orkar inte mer!
Det har varit så jävla mycket runt omkring mig ett tag.
Just nu står jag mellan att åka på ett möte eller bolaget.

Jag har kämpat så hårt i så många månader och ingenting har blivit bättre, mer än att jag inte dricker alkohol.
Sen jag slutade dricka har mitt mående bara blivit sämre.

Idag har jag ingen lust att kämpa alls. Jag vill lägga mig ner, bli full och ge upp.

5 kommentarer:

Liten sa...

Åk på MÖTE!! Så får du lite annat att tänka på och träffa dina vänner där. Ge INTE upp nu när du har varit så stark och kämpat. Styrkekramar!!

Anonym sa...

Hörrudu! Ett förslag är att du läser igenom din blogg, sen fundera på om detta inlägg var speciellt ärligt eller om det var alkoholisten som hittar på ursäkter för att dricka.

All välmening!

Tack.

Sillen sa...

Lilla gumman, hoppas du valt det som betyder mest för dig. Tyvärr är det lätt att ge upp, du är ännu nynykter. Å visst blir man just då expert på att hitta det lilla som gör att man själv ursäktar sig med att.. Hur det än blir, eller hur du går vidare är någor bara du kan styra. Och det finns inga garantier. MEN.. tyvärr är det ganska trolig att du får stor ångest om du dricker, men om du börjat ta en så e det ju redan kört igen, å troligen har du då inte längre makten att sluta när du vill. Lätt fånget lätt fögånget.. Isen är hal och förädisk. Håller tummarna å tror på dig. Sponsorn finns för dej.

Var rädd om dig, ingen annan är det.

Kram

Not On Top sa...

åh att KÄNNA är en del i resan till FRIHET! =) glad att du åkte på möte, och att det verkligen gör dig gott :) klart livet inte är en dans på rosor, men det är ändå bättre än att inte känna alls! även om det kanske inte känns så när det känns hemskt neråt, så är känslan när allt faller på plats SÅ VÄRT DET! <3

Anonym sa...

Typiskt oss alkisar, ta den lätta vägen istället för att ta itu med problemen. som jag skrev förut i din blogg, alkoholen är inget problem den är din LÖSNING på allt. Om du skulle trilla dit så hoppas jag att bekymren du dricker på försvinner lika fort som innehållet i flaskan, annars hjälpte det ju inte, skit också....