lördag 21 april 2012

Lördag kväll

Min sponsor ringde ikväll.
Hon sa att hon kunde hämta mig imorgon för ett möte. Känns inte bra, men hon sa att jag ska lägga det på henne och inte funderar mer på det. Så får det bli :)

Drogsuget finns här och påminner mig om vem jag är.
Varför kommer det nu?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Antagligen kommer väl suget för att det är så mycket som har svajjat rejält runt dig nu. Tänk efter hur har du flytt ifrån svajjiga perioder förr i ditt liv?!
Vi människor är "vanedjur".....

Anonym sa...

Drogsuget kommer antagligen för att du inte gör jobbet som krävs. Eller för att du proppade i dig en massa morfin för ett tag sen. Det kanske satte igång en process i dig. Att bara stå emot gör dig inte friskare, man måste få kvalitet på nykterheten också. Gå på möten. Ring sponsorn. Snacka med psykolog kanske. Det är bara du som kan bestämma hur du gör, det kallas att ta ansvar. Hårda bud kanske, men ibland behövs det. Hoppas du tar ett bra beslut hälsar en likasinnad som emellanåt känner som du, men jag ger mig aldrig,hoppas att inte du heller gör det. lycka till...

Not On Top sa...

Skönt att det finns någon som kan gå bredvid dig och stötta och ta lite av ansvaret ibland, säkert ingen större uppoffring för denne medans det kan vara hela skillnaden för dig! Ger dig mer kraft över att kämpa mot elaka demoner. Du är starkare än så! <3

Christer Dyrwoold sa...

Även jag kan känna sug ibland efter tobak. Alkohol har jag inte så mycket sug efter för jag vet hur det slutar. Det kommer bara att sluta med att jag kommer att dö förnedrad.

Susanne sa...

Skickar en massa styrkekramar <3

Anonym sa...

Vad sa den stackaren som du skulle hyra Länsmansgården av då när du ändrade dej och drog?