onsdag 6 juni 2012

Besviken

Känner mig lite ledsen och nedstämd just nu. Min syster som skulle komma på min äldstas student på fredag, vill inte längre komma på grund av att mamma kommer. Hon och hennes kille har ingen bil och dom vill inte känna sig låsta här och inte kunna åka när dom vill.
Det är ca 25 personer som kommer på fredag och jag kan ju tycka att hon borde kunna bita ihop för sin systerdotters skull. Hon tar trots allt bara studenten en gång i livet. Av alla som kommer, så behöver hon ju faktiskt inte prata med mamma.
Jag försöker att sätta mig in i min systers tankar och känslor. Det är svårt eftersom jag så gärna ville träffa henne. Vi har inte setts på tre år och hon har alltså inte träffat den nya jag.
Och jag vet att min äldsta kommer att bli ledsen.

Ska försöka att släpppa taget och be om förståelse.
Hoppas att ni får en fin svensk nationaldag.
Glöm inte, att man inte bör sjunga den svenska nationalsången offentligt ;)

Kram & kärlek!

3 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Tack för påminnelsen..jag sjunger i duschen med stängd dörr för säkerhet skull ;)

Liten sa...

Lovar att inte sjunga.. Tänk om man kunde få välja sin släkt...underbart! Hoppsa att det löser sig till det bästa. Ha en fin dag!

Jelena sa...

åh usch vad såntdär är jobbigt :/ förstår att det förmodligen hade gått superbra för henne att vara med om hon bara ville, och att det hade varit kul att få 'visa upp' sitt nya jag :D nu vet ju inte jag varför hon inte vill så ka nju inte säga något, men när ni blir sådär många kommer ni ju få det toppen ändå! :) Ni får se till att ses i sommar ändå! :) Och jag tänker minsann hålla alla tummar jag har att just ni får det fina vädret på studenten! ^^,