fredag 8 juni 2012

Stolt mamma!!

Vilken dag!! Jag är så sjukt stolt över min äldsta unge!
Min pappa och hans fru såg jag inte skymten av idag.  Jag är fruktansvärt besviken, men vägrade låta det förstöra den här dagen.
Häromdagen sa dom till min äldsta att dom bara skulle komma och titta på studenttåget, för att dom inte ville träffa min mamma.
Själv tror jag mer att dom inte ville träffa mig. Dom stannade inte ens i 15 minuter. Fattar inte att dom inte kunde säga hej till mig.
Jag är glad för min äldstas skull att alla hennes släktingar från hennes pappas sida kom ialla fall. Den enda som kom från min sida var min mamma.
Min fina unge har haft en jättebra dag ändå!
Det var superkul att ha hit allt folk och att en del drack alkohol störde mig inte alls. Innan alla åkte härifrån, såg jag till att hälla ut den alkohol som var kvar.3 kommentarer:

Matilda sa...

Hittade din blogg av en slump för tre dagar sedan, & har nu sträckläst den sedan dess! Har aldrig någonsin blivit så hooked. Vill mest bara säga att du är en otrolig mamma & en större inspirationskälla än du anar :) Amazing!

stella sa...

Vad fint du gjort! Din unge måste ju vara jätteglad för det här. Du är verkligen en kanon bra mamma. En bättre människa än många andra.

Ha en fin sommar.

Med hälsning Stella

Jelena sa...

Härligt att det blev en så bra dag =) Att du tömde ut allt var ju som att göra det enkelt för dig att göra rätt utifall du hamnat i något svagt ögonblick sedan, så stolt över dig! =) BRA GJORT!