torsdag 12 juli 2012

Debatt

Hihi tänk vilken debatt blev över ett par alkoholfria öl. Att jag drack dom var ett beslut jag tog. Jag gjorde det under power meet i Västerås, där det inte satt en människa som inte drack alkohol.
För er som varit på power meet, vet hur det ser ut med fylla och annat.
Mina vänner som jag satt med frågade jag såklart om det var okej. Dom skrattade och sa: "kolla runt omkring dig".
Vi alla tycker olika. Dom ölen gav mig smaken jag tycker mycket om, men inte beteendet. Och kanske att jag gör om det nästa power meet.
Lovar att uppdatera er då ;)

Har varit på ett fint AA-möte ikväll. En av killarna påpekade hur jag strålade och sa att han mindes mig från mitt första möte. Det har hänt grejer, det vet jag, men det är extra roligt att andra ser det!

Kram & kärlek!5 kommentarer:

Barbro sa...

Skit i vad andra tycker och tänker. Du vet själv vad du gör och du mår bra de är det enda som är det viktiga och det enda som betyder något. Du har vart jätte duktig som vart nykter så här länge. De är jätte starkt gjort. Du är värd så mycket mer än att någon ska komma med pekpinnar å försöka peta ner dig från den stol du sitter på.

Fortsätt vara dig själv och sluta inte leva fast du är nykter alkoholist ;)

Kram på dig!!

Anonym sa...

Man slutar inte att leva som nykter alkoholist. Man börjar att leva. Jag är en av dom. Pekpinnar skulle aldrig funka på en törstläpp som mig. En åsikt måsta man väl få ha kan jag tycka. Jag vänder på resonemanget. det är bra för oss andra alkisar att få följa fortsättningen på resan....

Jelena sa...

Äh, det är väl inget att tycka något om? =) Speciellt inte då det var ett 'aktivt' val från din sida :) Du har kommit låångt, men ändå tror jag att det fortfarande är viktigt att du inte släpper helt på garden och att det var ett medvetet val tyder på att du fortfarande är medveten om det =) tycker du var lätt värd de! Kram

Anonym sa...

Har hängt med på den här bloggen från start. Eftersom jag är i samma sits så har jag med intresse följt resan. Eftersom vi är så olika i tyckandet så lägger jag ner kommentarerna från min sida. Jag koncentrerar mig på mig själv istället för att försöka nå fram. Vi gör som sagt våra val. Jag har sett 2 st personer ramlat dit igen som har börjat med alkoholfri öl.Det kan tyckas som tuff kritik ibland från min sida, det är INTE för att vara elak, utan för att jag vet hur det kan bli. Skita i vad andra säger sa en av kommentatorerna. Som alkoholist har vi redan gjort det i alla år som aktiva, nu måste vi lyssna på dom som har gått före oss som det så vackert heter. Hur som helst så önskar jag dig lycka till fortsättningsvis. och avslutar med orden man hör på AA-mötena " Hej jag heter XX jag väljer att lyssna idag" Fortsätter att följa dig under tystnad istället............

Anonym sa...

Tänk att det alltid är "så jävla starkt att hålla sej nykter så länge"..vad är det för skillnad att... tja...typ sköta sin diabetes med kost och medicin...eller nån annan kronisk sjukdom? Fattar inte grejen att man ska vara så förbannat "stark" bara för man håller sej nykter när man har sjukdomen alkoholism..Trams! Man är inte skyldig till sin sjukdom oavsett vad det är för sjukdom MEN man är fanimej skyldig till att sköta sin sjukdom så att den inte orsakar problem för en själv och andra! Alla har vi ett val och ett ansvar! Alla är vi lika starka i så fall!