fredag 6 juli 2012

Långa dagar

Igår var jag i Västerås hela dagen. Kom inte hem förrän halv elva på kvällen.
Jag åkte in på förmiddagen och strosade omkring alldeles ensam :)
Det är ju power meet nu i helgen och redan igår var det fullt med bilar överallt!
Träffade på många av mina vänner från gemenskapen och hängde med några här och några där. Men det var häftigt att jag hade modet att åka in till stan alldeles själv och knata runt och kika. När jag gör såna saker, förstår jag hur mycket som har hänt det senaste året.

Åkte lite hoj med finaste R igår också. Och så gick skruttbilen sönder, men R ringde en kompis och vi åkte till hans verkstad och lagade den. Evig tacksamhet!!
Jag har fått så fina vänner genom den här gemenskapen. Jag har så fina människor runt omkring mig att jag blir alldeles varm inombords!

Vädret idag är inget vidare idag och det ska bli regn på eftermiddagen. Men jag ska köpa ett paraply och ta min nya rosa brassestol, min nya svarta termos och min nya rosa kylväska och sätta mig och titta på folk och bilar ändå!
Hej Västerås, här kommer jag!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Det är kul att läsa om alla dina framsteg. Jag vet hur det känns att våga sig ut ensam från lång frånvaro. Jag har inte haft alkohol/drog problem men däremot psykiska problem och anorexi. Vi är duktiga som kämpar på och inte ger upp. Kämpa vidare. Stor kram från en anonym läsare i Västerås.

Christer Dyrwoold sa...

Tummen upp för dig min vän jag håller på dig. Christer i från Rågsveds AA.