tisdag 10 juli 2012

Reaktion

Regn, regn och åter regn.

Hehe, visste att jag skulle få reaktioner över mitt val att dricka alkoholfri öl.
Ja, det var ju mitt val och jag mår fortfarande inte dåligt över det. Känner mig fortfarande inte triggad och inte heller mina vänner. Varför skulle dom? :)

Idag blir det operation städning och imorgon ett möte.

Kram & kärlek!

7 kommentarer:

Vero sa...

Här är också regn, regn och åter regn. Så jävla trist. Jag jobbar förvisso och går på semester i nästa vecka, men jag vill ändå ha sol!!!

Anonym sa...

Jag undrar också varför AA-kompisarna skulle bry sig så mycket. Går jag till min egen grupp så har vi som går där tillräckligt med oss själva. Alla gör vi våra val. För mig är det 0 % som gäller. Inte ens 0,4 % om det nu stämmer som Christer D skriver. Då är man ju inte alkoholfri...

Anonym sa...

Jag menade att de kompisar hon satt med när hon drack den alkoholfria ölen kanske går igång. Det handlar för mig om att vara försiktig med mina medmänniskor också, hänsynstagande.

Anonym sa...

Okey vi tänker lite olika bara. I så fall skulle alla kompisar jag träffar som fortfarande dricker tänka på mig då när jag är i närheten. Pallar jag inte att se dom dricka så får väl jag gå därifrån då, annars blir ju livet jättejobbigt både för dom och mig. Det är mitt beslut och mitt ansvar, så ser jag det. Däremot så fattar jag inte varför man måste börja dricka alkoholfri bärs (som tydligen inte är helt alkoholfri)som är så nära man kan komma. Istället för att försöka komma så långt ifrån det som möjligt istället. Att ens sitta och känna efter om det triggar eller inte är i sig ett varningstecken, varför känna efter om man inte tänker på det?

Anonym sa...

Jag förstår hur du tänker, och jag håller med dig.

Jag kände bara inte för att bedöma om att dricka alkoholfria öl är bra eller inte bra. Jag gick mest igång på (helt och hållet min egen grej) att hon hängde med någon som enligt tidigare inlägg inte varit helt stabil i sin nykterhet. Och jag tycker vi bör vara försiktiga med nykomlingar.

Jag tar också avstånd från alkohol totalt! Och med min sjukdom kommer en besatthet, och min besatthet skulle kunna välja att dricka alkoholfria öl, medan den mer tillfrisknande sidan tycker att det verkar helt onödigt.

Anonym sa...

Jag ber förresten om ursäkt för min intolerans. Jag kände det hela tiden men nu tog jag känslan till mig också.

Anonym sa...

snälla kan inte du göra mig en tjänst.jag försöker rädda en kille från alkoholen...han är bara 23 år gammal.snälla du.maila honom och ge din länk till bloggen din så han aknske läser....jag älskar din blogg.den är toppen coh du är toppen!!! han har blockerat mig så jag kan varken skruiva,ringa elelr sms:A honom på nåt sätt./en som bryr sig