fredag 3 februari 2012

Less

Jag funderar starkt på att lägga ner LCHF-dieten.
Det händer ju ingenting!
Går ner nåt kilo, går upp nåt kilo.
Jag äter som jag ska och motionerar och resultatet blir inte som jag önskar.
Saknar frukt och godis....

Jag kan ju fortsätta äta som jag gör, skippa bröd och andra kolhydrater, men byta ut det feta mot miniprodukter..Och naturligtvis motionera som vanligt. Det har ju funkat förr.
Jag har i och för sig aldrig vägt så mycket som 75 kilo förut, men med tanke på att jag har ätit LCHF sen jul, så borde jag ju ha tappat rätt många kilo vid det här laget.

LCHF kanske inte funkar på alla?
Jag ska försöka att läsa på mer om dieten och se vad som framgår...

Nån som sitter på information, får gärna berätta :)

3 kommentarer:

Christer Dyrwoold sa...

Du ska trivas med din vikt. Jag cäger lite för mycket fast vadå.
Ju större du är desto mera att tycka om. En kärleks vänskaps kram till dig. Var nöjd ,ed dig själv. Jag tänkte faktiskt skapa en grupp på FB som heter jag trivs med mig själv.

Välmående (storasyster) sa...

Alla tappar inte vikt direkt när de börjar med LCHF. Det kan handla om olika saker, bland annat om att kroppen behöver vänja sig, speciellt om man bantat tidigare. Gå in på Anna Halléns hemsida och läs mer, jag tycker hon skriver bra, intressant och lättförståeligt. Man kan även bli vän med henne på facebook och skriva frågor på hennes vägg, där brukar hon svara.
Lycka till!!

Anonym sa...

Hej igen, var ett tag sedan jag var här inne. LCHF tar som ovanstående skrev ett tag att få att fungera speciellt om man bantat en del innan, kroppen måste blir trygg med att den får mat regelbundet och ganska "mycket" då först vågar den släppa ifrån sig sitt överflöd. Rekommenderar också Anna Hallén, även kostdoktorn.se där man kan läsa mycket bra saker. Sen kan man "tro" man äter bra fast man kanske inte gör det. En del äter för mycket mejerier, ibörjan är det bättre att hålla sig till en lite striktare diet.
Lycka till, så fint ni får det!!!
kram/Maria G