söndag 20 maj 2012

Julgris

Jag tänker på min pappa ofta. Han är inte ung längre och har haft ett par strokar för inte så länge sen. Tänk om något skulle hända honom och hans inte fanns kvar längre? Skulle jag sakna honom då eller skulle jag sakna den person som jag aldrig har haft?
Tänk om något hände mig? Skulle han bry sig alls?
Han fick adressen till min blogg när jag började skriva och han och hans fru skrev ett inlägg, att det här är något jag måste ta mig igenom själv, men att dom fanns och stöttade mig. Vart då?

Vädret är underbart idag och jag ska snart åka iväg till Västerås för lite gaddning. Tatto-M ska få göra färdigt min högerarm med fria händer. Spännande :)

Ett enda sommarplagg från förra året kan jag ha och jag ser ut som en julgris i den.
När jag var liten sa jag till mig själv att jag aldrig skulle tillåta mig själv att bli lika tjock som min mamma. Jag börjar få hennes armar nu. Blä.
Noll ork och energi att göra något åt det heller. Och det hjälper föga att trycka i sig socker och inte motionera.


3 kommentarer:

Jelena sa...

Min första reaktion är att det var hårda ord mot dina föräldrar, som de båda skulle bli ledsna av att se. Men sen slog det mig, jag vet ingenting om er relation så jag ska bara vara tyst! hehe.. :P Ville bara säga att nog tusan behöver inte du oroa dig för att vara tjock xP

Susanne sa...

Jag hade noll kontakt med min pappa under 20 år. När han gick bort, så tyckte jag att det var ganska jobbigt. Ångrade då att jag inte tog kontakt även fast han inte gjorde inte.
Kramar

Kersti sa...

Grisar är söta ;-)
Beträffande pappa...förstår verkligen att du är jätteledsen men jag tror att han vet ju inte så klart hur han ska göra, tänk på hur han haft det i sin uppväxt, kanske ploppar det upp massor med jobbiga saker för honom nu när det här händer dig. Allt är som det ska vara <3<3<3
Tusen kramar från kusinen