tisdag 1 maj 2012

Konvent

Vilken fantastisk dag jag hade igår!!
Jag kan inte beskriva den i ord, men jag är sååå glad att jag åkte till konventet igår.
Jag och P började dagen med att sitta i registreringen och välkomna folk, efter det stod jag i cafeét en stund.
Jag hängde med P och hans kompis J mest hela dagen och vi tog även en shoppingtur till Erikslund, samt åt en glass på stan.

Hade turen att få åka med R på hans HD en sväng också, så nu är R bokad till Mälaren runt. En liten dröm som jag alltid har haft :)

Jag önskar att fler människor fick känna på den andan och kärleken som finns bland oss NA-människor. Den är verkligen underbar!

Det var några riktigt bra talare där också. Det är häftigt att lyssna och känna igen sig i nästan allt som sägs. Det finns hopp för mig också :)

När det blev dags för Countdown (människor som firar nykter och drogfri tid, från tex 30 år ned till 1 dag), hade jag blivit tillfrågad, att tillsammans med några andra, stå på scenen och dela ut kramar till dom som firade (eller tog tid, som vi säger).
Kärlek säger jag bara!! Helt underbart att få dela glädjen med alla dom där vackra själarna och krama en efter en!
Att säga ja till att stå på scenen var det näst bästa jag gjort på hela dagen (veckan och månaden). Det bästa vara att tacka ja till åkturen på R´s cykel.
För första gången på vääääääldigt länge har jag mål.
Jag ska ta bågekort och jag ska köpa en HD.

Jag är glad idag. Igår var alla jag tycker om på en och samma plats, solen skiner och jag är en stolt mamma. Barnen och jag hade en fin kontakt igår, då den äldsta befann sig i Uppsala på fest och den yngsta var med kompisar ute på landet och spelade dataspel.

Jag fick ett par bilder skickade till mig på telefonen,som jag ville lägga ut här, en från konventet och en på R´s hoj, men jag vet inte hur man sparar dom på telefonen, för att sen lägga upp dom här.
Jag låter det vara ett mysterium :)

Nu ska jag titta på Uppdrag missbruk på tv, sen gå ut i solen och rensa rabatter.

Jag mår bra.
Jag är glad.
Jag är motiverad.
Jag vill vara nykter och drogfri.

Kärlek till er, mina fina!
Skön måndag.
Kram!

1 kommentar:

Sillen sa...

tummen upp för dej lilla gumman.