onsdag 30 november 2011

En komplett idiot vid namn Lisbeth

Ringde upp beroende igen och bad återigen att få prata med den sköterska jag varit i kontakt med förut.
Telefonisten kopplar mig gång på gång till akademiska sjukhusets växel. När jag till slut kommer i kontakt med henne så höjer hon rösten till mig och gapar att det här minsann inte är en akutmottagning. Efter det lägger hon på luren. Ja. Hon lägger på luren. LISBETH på beroendekliniken.
Jag tror inte att det är sant!? Vad är det för slags människor som sitter och tar emot samtal där borta??
Ringer till psykakuten och förklarar vad som hänt sen den 5 augusti i år och dom ber mig vänligt att komma dit.
Så nu åker jag.
Mot Uppsala.

Kram från en ledsen tjej.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är inte förvånad. Hoppas att det löste sig för dig. Telefonisten kanske skulle byta jobb?? Själv har jag haft ett samtal med F-kassan idag. Där vet de själva inte vilken blankett man ska fylla i för att få sjukersättning. Väntar nu på blankett nummer 3!!! Har varit sjuk sen sep. // Kram på dig!

Carola sa...

Jag känner inte dig, men jag känner för dig. Den människan(?) som betedde sig sådär mot dig är inte på rätt plats, man kan inte behandla folk hur som helst. Det är hon som har gjort fel mot dig, inte du mot henne. Jag tycker det är bra att du står på dig, att du verkligen orkar kräva den hjälp du faktiskt borde få utan trassel. Du ska se att det löser sig för dig, jag tror på dig.

Susanne sa...

Lisbeth borde byta jobb, fyyy för sådana människor.
Kramar

Anonym sa...

Meh... suck!! Vilka människor det finns....

Hoppas verkligen att det gick bra för dig idag till slut....

Stå på dig, glöm ALDRIG att du har rätt!!!!

105 kramar!
Vapors

E.M.H sa...

Jag blir rädd för svensk sjukvård. Meningen är att hjälpa folk som är utsatta på något sätt, vad gör dom? Förvärrar många gånger. Jag hoppas att du får bra vård på akuten. Och när du har ork kan du anmäla händelsen.

Anonym sa...

Svensk sjukvård är inte vad den varit!? Dåligt utbildat folk, dålig kvalite på det mesta. För mycket folk att ta hand om. Tiden blir knapp för var och en. Stressad och utarbetad vårdpersonal och då ihop med dålig utbildning. Kan ju vara en bidragande kombination. Sen kan det ju vara utstuderat. Man kör sin vård i ett enda syfte och syftet är att tjäna snabba pengar. In med den ena ut med den andra..snabbt! det skrivs ut lite medicin oavsett om det behövs eller inte. Det ligger pengar i det. Samtalsterapi är kostsamt för sjukvården. Samtalsterapi bygger ju på en rätt så lång vårdtid.