måndag 19 mars 2012

Klängapa

Jag har pratat med J och M. Det känns lite bättre, men jag kan inte sluta gråta.
M säger att jag nog är inne i 6-7 månadersdippen. Jag vet inte vad det är för nåt, men jag köper det.
Väntar på att min sponsor ska ringa upp mig.

Danne har hört av sig. Började gråta ännu mer.
Känner mig som en klängapa. Jävla loser.

Ryck upp mig själv för fan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

6-7 mån,dippen? Vad är det egentligen? Nu är ju inte jag nån expert direkt, men jag tycker mig ha hört alla varianter på möten och i behandling. Varje individ har sin resa på väg mot ett nytt liv. Vissa mår kasst som fan i början, andra tycker bara att det går galant. Det alla vi alkisar har gemensamt är väl i så fall att för att få kläm på livet så måste vi förändra oss. Vart ska vi få den förändringen då, på posten? På AA-möten såklart, torka tårarna och sätt dig på närmaste buss mot räddningen :-) kram på dig.....

Sillen sa...

Bra att du ringde, för även jag som medberoende känner igen signalerna. Å ute på isen e det riktigt tunt. Å du en grej till, alla missbrukare är värdsbäst å tar gärna patent på att kunna konsten att må dåligt..I know,men jag vet oxå att när min karl är nykter anser han själv att han inte alls mår så dåligt, bara att han glömmer att fokusera då ursäkter börjar med att han inte känner behov att gå på mmöte.

Hoppas du kommer till ro å kan sova bättre inatt.

Vero sa...

Det är bra att du ringde tycker jag också.
Jag har inte erfarenheten så direkt, en del har jag men som jag inte kan skriva om här, men en del saker förstår jag och känner igen.

Kram på dig och jag önskar jag kunde göra något för dig.