onsdag 28 december 2011

Kontakt

Till anonym i föregående inlägg:
Vill du kontakta mig, så kan du göra det på tomkar@hotmail.se 
Stor kram <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev jag orolig!

stella sa...

Tänk om det hade hjälpt att säga det till min mamma ""SNÄLLA MAMMA...SLUTA DRICKA"

Tack för tipset. Ska kolla öppettider med biblioteket. Jag ska verkligen läsa den.

I mina ögon är du så ung. Min mamma var ändå yngre när hon fastnade i spriten. Egentligen bara ett barn. Hon var bara ett barn själv med fem ungar. Stämmer ju inte riktigt att ett barn har fem barn! För det var nog så det var.

Jag undrar verkligen om hon skaffat karl och ungar om hon hade haft en bra utbildning och sen ett bra jobb. Men på den tiden var det inte så. De flesta flickor skulle gifta sig och vara hemma med ungarna. Bli försörjd av mannen. Jag tror min mamma kom i kläm på något vis. Hon var nog egentligen inte den typen av kvinna.

Hade hon varit ung idag så kan jag nästan lova att varken jag eller mina syskon hade funnits! :-)) Jag tror egentligen hon var rätt så missnöjd över att behöva tigga pengar av en gubbe, att behöva vara beroende av någon annan.

Hon var nog en sådan där kvinna som ville vara fri och ha lite luft under vingarna.

Jag följer dig och då troligen för att du på något sätt påminner om min mamma. Kanske hade jag önskat att hon hade haft någon som backat upp henne. Men jag tror inte det var så. Utan alla drog nog i henne och då neråt så långt det gick. Min mamma var en underbar mamma ända tills tablettmissbruket i kombination med spriten sabbade hennes omdömesförmåga. Hon tappade humöret snabbt!

Jag håller tummen för dig varenda minut, för dig och dina barn och självklart för hundarnas också. Vi pratar lite om dig här hemma ibland. Du har blivit en kändis. Låt nu inte det stiga dig åt huvudet! :-))

Ha en fin kväll / hälsning Stella