tisdag 13 december 2011

Bröllop

Har måna tankar och funderingar i huvudet idag.
Återigen kommer tanken på alkohol och aldrig mer. Aldrig mer ett glas vin tillsammans med en god vän, aldrig mer en kall öl en varm sommardag.
Så är det.
Jag känner mig ensam. SnyggM säger att jag måste lära mig att trivas med mig själv och mitt nya jag.
Jag vet att han har rätt, men jag vet inte hur jag ska börja.

Messade min sponsor igår och lämnade återbud. Jag skrev att jag inte kände mig redo för att ses.
Som svar fick jag att det var hur lugnt som helst, men att jag skulle ringa henne idag på dan så vi kunde prata. Det gjorde jag inte.
Känner mig dum, men hoppas att hon förstår.

Ligger på soffan och som sällskap har jag fru Självömkan. Inget vidare sällskap, men hon är bekväm på ett sätt, eftersom jag har känt henne så länge.
Det är tufft att göra sig av med dom som stått mig närmast i så många år. Den lilla Djävulen alkohol och  fru Självömkan.

Mitt i skrivandet ringer Lo.
Hon ska på sin systers bröllop den 30 december och vill ha med sig en nykter vän. MIG!
Ååååh vad glad jag blir!
Så nu ska jag alltså på bröllop. Gud, så kul!
Vad ska tjockisen ha på sig då?
Vägrar att köpa nåt i en större storlek. Jag har massor av kläder.
Jag har 3 fina rockabilly-klänningar. Kan man ha en sån på bröllop?

4 kommentarer:

Christer Dyrwoold sa...

BM jag känner igen mig i dig i från förr innan jag utrotade självömkan. Jag brukar tänka på att det kunde ha vart värre. Jag överlevde den svåra misshandeln med en hjärnskada som på följd. Fast jag kunde lika bra ha fått en ännu värre hjärnskada så att jag hade hamnat som ett kolli. Nu har jag kommit tillbaka så att jag kan arbeta deltid. Fast körkortet har de dragit. Fast jag kan alltid försöka att ta ett nytt. Fast tyvär så har jag inte ekonomi till det. Jag är barea glad att jag lever i dag.

stella sa...

Ska du inte ha något långt på dig. Man ska väl ha det på bröllop? Fast den här klänningen är ju skitsnygg som du visar på bilden.

Vad häftigt att just du blev utvald att få gå med. Känn dig hedrad!

Nä! Nu ska jag inte skriva något mer ikväll. Känner mig trött och nere. Röksuget sliter och drar. Men inte fan har jag någon som backar upp mig och muntrar upp mig med en massa snälla heja rop.

Det hade faktiskt varit trevlig med lite omtanke. Men icke sa nicke. Inte en enda käft dyker upp och säger att jag är duktig som hållit upp med rökningen i 55 dagar.

Nu tror jag nästan jag ska tända en cigg så alla förstår hur jobbigt jag har det. Äsch! Jag bara skräms lite. Klart jag ska stå ut, absolut för min egen skull. Jag ska ta mig fan inte ha någon cigg. Den här matchen ska jag vinna, med eller utan hjälp!

Ha en underbar kväll
Med hälsning Stella

Susanne sa...

Va kul att få gå på bröllop, klänningen är som gjord för ett bröllop.
Kramen

Nettan sa...

kikar in,snygg klänning!