söndag 16 oktober 2011

Minneslucka

Det blev inget möte för mig idag.
Ångesten bromsade mig totalt.
Försökte förklara för O, men han menade att jag skulle försöka bita ihop och komma ändå. Det får alla andra göra. Jag gör mitt eget val, tyckte han.

Det gjorde ont. Jag blev sur. Vad fan vet han??
Sen insåg jag att jag inte alls vet vad han har för egna erfarenheter. Han kanske har haft fruktansvärd ångest själv och hans tanke är bara god.
Men det hjälper inte mig just nu. Jag sitter där jag sitter.

Jag har fått mail av min tatuerare.
Han var en av dom som fanns vid min sida på IVA.
Sen blev vi osams och han försvann ur mitt liv.
Tydligen så hade jag ringt honom på fyllan och sagt upp bekantskapen med honom.
Jag minns inte det.

Jag vet inte hur jag ska bete mig nu, efter  hans mail.
Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då han och jag umgicks. Han kunde vara riktigt elak och jag lät mig själv bli trampad på.
Det hade varit så lätt att låta bli att svara på hans mail, men jag saknar honom väldigt mycket...

3 kommentarer:

Susanne sa...

Det är svårt att råda, men jag tror att din tatuerare inte riktigt passar in ditt liv just nu. Du behöver inte ha någon som är elak och trampar på dig.
Kramar

Musikanta sa...

Strunt i honom. Det du minst behöver är någon som är elak emot dig. Svara inte på mejlet!!!
Kramar!

Jess sa...

Hej gumman, för det första så måste dom runt dig sluta pressa dig med sitt tjat och tjat kan föra till negativa handlingar. När det är den tatueraren så måste du förklara för honom att du är på tur ut från alkoholen och du måste även säga hur du kände det när han trampade på dig.
Det är aldrig en persons sin fel när det händer något utan man är alltid två om det som regel. Men du måste få tala om din sida och säga förlåt och det samma måste han med göra. Om han är där du varit så måste du skita i honom utan bara få detta gjort som jag sa nu och sen är det över, om inte så kommer du dig inte vidare i ditt tillfrisknande.Man måste få reda upp saker som har hänt för det var inte du på den tiden för den som är du B.M nu i dag är den du är nu, kraaaam