tisdag 4 oktober 2011

Sol

Vilket underbart väder det är idag. Kan inte minnas att det varit så här varmt och fint tidigare år.
Det kan å andra sidan bero på att jag inte har varit riktigt nykter då :)

Idag är ett perfekt väder för svampplock i skogen, men efter min och n00bis lilla bravad häromdagen, så har jag skrämt upp mig själv och vågar inte ge mig ut.

Rädslan försvinner nog till nästa år, eftersom mitt minne är så kort :)

Jag känner  att jag skulle behöva ett AA-möte ikväll. Åker jag inte dit efter hur det kändes igår, så tror jag att det blir svårt att ta mig tillbaka. 

Jag måste skärpa till mig!! Jag kan inte sitta så här som jag gör varje dag. Jag vill ju komma vidare men är så rädd.
Jag vet ju inte hur jag ska bete mig utan alkoholen.
Jag är varken social eller pratsam . Och som nykter är jag ännu mer tillbakadragen. 

Tack så otroligt mycket för era fina stärkande kommentarer!
Jag har svårt att beskriva hur mycket dom betyder för mig.

 Önskar er en fin dag i solen!

Kram!  

3 kommentarer:

Anonym sa...

skickar en stor kram.. har försökt kommentera från min dator i flera dagar men det GÅR inte ... hoppas det här funkar nu från telefonen. pd här mailat dig oxå. Kram Maria.

L sa...

Hej fina. Kommer ta ett uppehåll från min blogg men kommer fortfarande titta till dig. Jag finns på facebook eller via min mejl.

Kram på dig!

Musikanta sa...

Jag sksriver min kommentar härinne i stället för i min egen blogg eftersom den inte har något att göra med mitt inlägg. Bättre så, tycker jag.

Roligt att du hänger i fortfarande. Du måste ju räkna med "downs" också emellanåt. Hoppas mötet i kväll blir lite mer givande.

Kanske finns det någon annan passande förening, som du kan gå med i så småningom - där du kan hitta människor att umgås med som inte använder alkohol. Jag tror det är oerhört viktigt för dig att få nya vänner!

Jag har både varit ute och gått en promenad och rensat i rabatten, så jag har utnyttjat den vackra dagen något så när, i alla fall!
Kramar!