tisdag 17 januari 2012

Lukten av gelehallon - mmmmmmmmmmmmmmmm

Är så sjukt sugen på godis!
Har kört på LCHF-dieten sen strax innan jul och från att ha varit storkonsument av godis och sött, så är jag nere på noll nu.
Trodde aldrig att det skulle vara så enkelt som det varit, men just ikväll längtar jag väldigt mycket efter smågodis.
Har haft en chokladkaka av 85% kakao i skafferiet för nödsituationer, men när jag skulle ta sista biten, så var den borta!!
Sonen fick en utskällning. Hur kunde han ta min choklad och sen lämna kvar den tomma förpackningen???
85% choklad är inte ens gott!
Nåväl, han lovade att aaaaaldrig göra om det :)

Godis är egentligen inte ens gott. En gång provade jag att vara utan godis i 40 dagar och när jag väl köpte en liten påse, smakade det bara sött och kemiskt.
Så skulle det säkert smaka nu med.
Dricker istället mängder av kolsyrat vatten, som jag brukar trösta mig med när jag är sugen på godis, bakverk eller alkohol.

Hoppas att ni har en fin kväll!
Kram <3

2 kommentarer:

stella sa...

Innehållet i den skålen ser precis ut som det jag längtar efter just nu. Jag är också sugen på smågodis. I förrgår käkade jag upp tre chokladkakor. Du kan aldrig tro så goda dom var. Chips är också gott mellan varven. Julmusten slinker också ner, den är verkligen busgod. Fast jag tror det är mest kolsyran jag är ute efter. Det blev en del finnar efter chokladen :-))

Om det blir något godis så får det bli imorgon. Något gott måste man ju få stoppa i sig. Annars blir det ju olidligt. Jag såg en gubbe som kom från affären idag med två semlor, men jag orkade inte in igen för att köpa.

Det är verkligen tomt i skafferiet och kylen, finns inget kul att se där :-((

Jag har annars en fin kväll förutom att jag är gräsligt förkyld. Snoret rinner hela tiden. Fast just nu blev jag sugen på en skinkmacka med senap. Undra om jag ska ta och köpa en julskinka imorgon. Man kanske får dom billigt nu. Ja! det ska jag ta och göra.

Ha en fin kväll och sov gott när du letar dig till sängen

Kram från mej

Vero sa...

Men shit.... jag vräkte ju i mig en påse gelehallon här under två dagar. Nu vill jag inte se åt en påse ens.... Huj!