onsdag 14 september 2011

4 veckor :)

God morgon!

Dagarna går fort när man har roligt och jag har inte alls varit nykter i tre veckor, utan i fyra (tack n00bis) . Det känns väldigt bra att ha fått en vecka extra :)

Jag sover fortfarande dåligt på nätterna och drömmer konstigt. Däremot svettas jag inte längre och det är jag tacksam för. Har nog fått ut dom flesta gifter från kroppen nu.

Igår fick jag en svag känsla av att faktiskt ta mig ut bland folk, annat än på mina AA-möten. Känner mig inte riktigt redo än, men att bara få känslan är positivt.

Mina vänner lyser med sin frånvaro och det känns både sorgligt och skönt. Sorgligt för att jag fortfarande behöver dom i mitt tillfrisknande och skönt för att jag slipper att prata.
När jag kom hem från sjukhuset för 1 1/2 månad sen, fanns mina vänner för mig a jour dygnet runt i en vecka. Det var en enorm trygghet. När det hade gått några dagar, så var det precis som att jag mådde bra och klarade mig själv igen utan problem (skrivet av en tjej på 35 år).

Jag har fortfarande enorma problem att bara ta mig in och handla en liter mjölk på macken.

Ibland känner jag mig så sjukt ensam, utan vänner, föräldrar eller syskon.
Jag är väldigt glad över att jag fortfarande har mina underbara barn hos mig och att jag inte hann förstöra våran relation tack vare alkoholen.
Det hade bara varit en tidsfråga.

Ha en strålande dag alla!

Kram!

2 kommentarer:

n00bis sa...

Vet precis hur du känner dig. Känner mig extremt osocial och har ingen aning om mina vänner finns kvar när jag tagit mig upp ur träsket. Somliga säger att då är dom inte riktiga vänner, men det är dom jag har.
Jag finns här för dig. Håller din hand (hur nu det ska gå till. Läs spirituellt, haha). Jag vet vad du går igenom. Tillsamman är vi starka. We shall overcoooome *sjunga högt och falskt*
Kramizar och grattis till dina FYRA veckor ^^

Musikanta sa...

Bra att du gör en sak i taget. Just nu är det avhållsamhet från alkoholen som är det viktigaste. Vikten (om det nu är några problem) kan du ta itu med så småningom. Så ät choklad och drick läsk med gott samvete.

Du får kanske andra vänner så småningom som du kan umgås med utan alkohol. När du är riktigt frisk kan du ju våga ge dig ut på äventyr där du träffar människor eller få ett jobb där du verkligen trivs.

Så strunt i kompisarna nu och ge all din tid och kärlek till dina barn i stället, som du kanske har försummat tidigare...

Du har ju även djuren så du behöver inte känna dig så ensam - på promenaderna träffar man ju ofta andra hundägare som man kan prata med då och då. Häng i bara!
Kramar från Musikanta