fredag 16 september 2011

Fler projekt

Jag tror att jag behöver ett AA-möte ikväll. Det tar emot att åka iväg, men jag vet ju hur bra det känns efter att jag har varit där. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle att kunna köpa en stor påse med jättebilar på hemvägen :)

Kanske, kanske att jag åker förbi mamma på hemvägen från Västerås och hämtar symaskinsbordet. Och kanske, kanske, om det är så fint som jag minns det, så får det byta plats med klaffbordet i vardagsrummet.

Jag borde ta tag i att måla trappen i helgen. Det är bara den kvar att göra i hallen. Jag har färg hemma och  det kommer att bli jättefint när det är klart , men problemet är att barnen har sina rum på övervåningen och dom använer trappan då och då :)
Torktiden på golvfärgen är ca 8 timmar. Kanske man kan måla vartannat trappsteg. Får klura på det där...

Jag vill passa på att tacka för uppmuntrande kommentarer som lämnas här. Dom betyder jättemycket för mig. Tack, för att ni tror på mig!

Kram!


5 kommentarer:

Jess sa...

Heej gumman, hoppas allt är bra med dig och självklart tror vi alla på dig att du klarar detta. DU TROR JU PÅ DIG SJÄLV och det är nu det ALLRA VIKTIGASTE. blir lite bekymrad när du inte varit inne hos mig i dag så hoppas du mår bra, kraaaaaaaam

Blasfeministen sa...

Hejsan!

Ville bara skriva lite för att markera min närvaro på din blogg :)

Vad e det för ras på den lilla hunden du har?

n00bis sa...

Varför göra det lätt för dom, häng upp ett rep så får dom klättra när trappan torkar =P

Jag känner mig tacksam att jag har vänner som klarar av att stötta mig under mina dåliga perioder. Då blir jag inte rolig för någon ;)

Kramizar

Elsa sa...

Hej igen! Du har ju tonårsbarn o dom går väl o lägger sig sent på fredags kvällen o du kan inte sova, så mitt förslag är att du målar trappan när ungarna har gått o lagt sig...dom sover säkert länge på lördags morgonen så då hinner det ju torka ha ha :)) Ha en trevlig helg kram/Elsa

Susanne sa...

Jag vill oxå måla min fula trätrapp. Vore kul att få se före och efter bilder på din trapp.
Kramar