onsdag 28 september 2011

Tankar

Tänkte försöka somna tidigt ikväll, med tanke på hur lite sömn jag fick i natt. Två propavan och två filmer senare  -fortfarande vaken.

Har svårt att koncentrera mig. Tankar som snurrar. Önskar att det gick att fly bort en stund. Utan berusningsmedel är det svårt att fly. Förut kunde jag fly genom en bra bok, men nu finns inte koncentrationen för att läsa.

Jag önskar att jag inte kände mig så ensam. Jag har nog inte bara stött bort människor undermedvetet, som kommit mig för nära.
Många har jag brytit med pga att det saknats några hästar i hagen. Har dragit till mig många såna människor genom åren. Jag tror på att energier möter energier och i mitt fall har jag träffat folk som speglar min dåliga självkänsla.

En del har jag övergivit innan dom har övergivit mig. Bättre att såra, än att bli sårad. Bättre att lämna, än att bli lämnad.
Så har jag funkat.
Tragiskt egentligen.

Oh well...

Nu blir det en tredje film och sen hoppas jag att John Blund besöker mig.

Natti, natti raringar!

Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar Campral ihop med antabusen.

Linda aka Javamorsan sa...

Hoppas du fick sova lite i alla fall.

Jag kan väl tänka mig att det är en enorm förändring du genomgår. Inte bara att sluta med alkohol utan att bygga upp något helt nytt. Nya vänner osv.. Men som sagt tidigare. Du fixar detta.
Du får må dåligt utan att det är fel!

Har inte heller sovit så bra. Har en förkyld man som "stönar" i sömnen hela nätterna. Jag blir galen och funderar på att kasta ut honom på soffan i natt så jag får sova!!

Hoppas du får en fin onsdag nu!!

Anonym sa...

*sjunger vaggvisa* ^^