torsdag 8 september 2011

Ilska

Ännu ett fint möte i Västerås. Jag känner verkligen för dom här människorna. Alla är så omtänksamma och förstående. Jag lyssnade på många bra delningar ikväll. Torsdagar är ju temakvällar och idag handlade det om tillit, förstånd och nånting med andlighet. Jag hade oturen att börja prata och hade ingen som helst aning om vad jag skulle säga.
Tillit har jag ingen, inte till någon eller något egentligen, förståndet söp jag bort för länge sen och andligheten? Vad är egentligen det?

Jag pratade om min ilska och besvikenhet på mig själv istället. Jag känner ingen jävla tacksamhet för att jag är nykter, som mina medalkisar i Västerås känner.  Jag är arg på mig själv för att jag inte känner tacksamhet. Jag är arg på mig själv för att jag trycker i mig godis hela nätterna (och dagarna). Jag är arg på mig själv för att jag inte känner stolthet över att jag är nykter. Jag väntar på att lyckokänslan ska komma och jag är arg för att den aldrig infinner sig!

Grät en skvätt och kände mig än ynkligare än tidigare, när mina medalkisar stöttade mig genom sina delningar. Fan, att jag alltid ska börja grina!

Det första jag gjorde när jag åkte därifrån, var att stanna på närmaste affär och köpa en stor påse godis. Mötte såklart en mötesdeltagare på affären och drog till med nåt lamt försök till skämt om min godispåse. Han log och sa "Det är  normalt att trycka i sig onyttigheter. Jag gick upp 20 kg, när jag slutade dricka."

Eeh okej. Bara 20 kg? Ja, men då så. Det var ju en tröst.

Körde i sicksack hem från Västerås. Verkligen avskyr höstregn, när alla stackars maskar och sniglar delar vägen med oss bilister. Jag har nu ikväll begått fler maskmord än jag kan räkna, men hoppas att jag kommer till himlen ändå.

Ha en fin kväll alla!

Kram!


1 kommentar:

Jess sa...

Åh gumman, vet du vad att detta här kommer du och få jobba med så extremt mycket och inte något du får gjort över natten. det är JUST DETTA du måste få kasta i den soptunnan och samma din rädsla för att ta dig ut av detta för det är mycket den som spökar. Har du läst inne på min kategori Viktiga delar i din kamp och bli ren?? Du vet inte av något annat liv än det du har haft och din tacksamhet kommer till dig då du har kastat allt det andra för att kunna ta dig igenom ditt tillfrisknande. Du måste komma ihåg en sak att du måste intala dig själv varje dag att du inte ska ta alkohol och att varje dag är en unik seger, du måste nu även jobba på din självkänsla, du kan ju läsa om den med. Dom på mötet ditt som du går på kan inte hjälpa dig, jo till en viss grad genom att berätta att dom har ocvh har haft så som du just nu men den enda som kan hjälpa dig genom detta här är bara du själv och du har enb lång resa framför dig och jag vet och tror på dig att du klarar detta. Vi måste träffas någon gång, lättare att prata om allt jag vill skriva till dig, kraaaam