måndag 19 september 2011

Alkoholister och rulltårta

Jo, det blir ett AA-möte ikväll. Jag behöver komma ut och jag behöver få prata av mig, samt lyssna på andra nyktra alkoholister.
Dessutom firar K 23 nyktra år idag och har lovat att bjuda på rulltårta.
Bara en sån sak :)

Jag är så fruktansvärt trött. Varannan dag snurrar tankarna och varannan dag är jag trött. Det är som att kroppen säger åt hjärnan att vila.

Jag har fortfarande inte ringt till Nyängen och bokat en ny tid. Däremot ska jag snart till min husläkare för uppföljning av mediciner och då kommer hon säkert skicka mig vidare till vuxenpsyk. Läkare brukar göra så.
Skicka vidare.

Fick ett sms av B idag. Han skrev att han saknar mig. Jag saknar honom också.

Kram!

1 kommentar:

Jess sa...

Heeej gumman, det var inne på min stilmall som jag hittade felet du nämt men nu är det fixat,. Bra där, ett stort steg bara det och gå även om du inte har lust, imponerad är jag och stå på gumman. Ang. B. BRYT,BRYT och än en gång BRYT. efter jag har läst så tar han inte hänsyn och han kan förstöra allt för dig och då kommer jag i en jävla fart ska jag lova dig. Du skulle ha kommit hit till mig och fått lite ombyte och tror du hade haft gott av och prata lite med mig och jag dig.....som Emil killen sa till sin Alfred: Du och jag Alfred....ja du och jag Emil....LOL. kramar om dig gumman<3