torsdag 15 september 2011

Willys

I dit it!!
Jag åkte in till stan på dagtid och handlade! Med bylsiga kläder på och mössan långt nerdragen (så att ingen skulle känna igen mig), samt min dotter som stöd, så blev det en ordentlig storhandling.

Jag handlade massor av frysta bär, lättmjölk, turkyoghurt och bananer, linfrö, kokos och ingefära. Sitter nu med en tomt, stort glas uppdrucken smoothie och undrar hur länge jag ska stå mig på den?
Jag är fortfarande hungrig! Men god var den, tack n00bis!

Nu ska jag sysselsätta mig med att peta linfrön mellan tänderna resten av dan.

Have a good one!
Kram!

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Prövar att skicka en kommentar utan att ändra webläsare.

Titta dig själv i spegeln varje morgon när du vaknar utan att ha druckit kvällen innan! Se hur söt du när du ser frisk och utvilad ut och inte har röda ögon längre...

Sen behöver du INTE dra ner mössan över ansiktet när du ska ut och handla. Jag kan se på långt avstånd vem som är alkis och vem som inte är det, trots att personen är nykter. Du platsar ju inte längre bland dem, eller hur!

Det gick bra med kommentaren!
Fortsatta styrkekramar!

Elsa sa...

Tack för din kommentar hos mig! jag är på mitt femtonde (15)års nyktra liv! Härligt att du iaf åkte o handlade, det kommer en dag när du går ut med huvudet högt och är stålt! Jag lovar det! Jag är säker på att du klarar detta du är så ärlig o öppen det måste man vara! Det ska bli intressant att följa dig på din resa. Jag själv skriver inte så ofta om mitt missbruk, jag har inget behov av det längre...du får gärna fråga om det är något du undrar över.
Många styrkekramar o lycka till <3 /Elsa

Anonym sa...

Jahaaaa ville du bli mätt också ;) Du kommer ha linfrön att knapra på heeela kvällen ^^

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Bra gjort!