måndag 12 september 2011

Stämningsfullt

Hallelujah, vilket kanonmöte på AA i kväll!  Jag har lyssnat på den ena fantastiska delningen efter den andra. En timme går väldigt fort och ofta önskar jag att det inte var så bråttom att avsluta.
Det coolaste att gå ofta på möten, är att det hela tiden dyker upp ett nytt ansikte .

Den här nya killen som jag skrev om i ett tidigare inlägg, kom till mötet ikväll. Det gjorde mig glad. Han och jag har varit nyktra ungefär lika länge och jag vet hur svårt han måste ha det.

Det är svårt att förklara hur ett möte är. Att alla har sin lilla stund att prata om sitt, det är lätt att förklara. Men hur stämningen är i lokalen, den måste man uppleva för att förstå.
Jag hade svårt att känna den i början, men ju fler möten jag går på, desto mer tar jag till mig av stämningen. Det är som att jag är fylld med postiv energi, när jag åker därifrån.
Jag blir inte ens irriterad på andra bilister på vägen hem :)

Köpte en stor påse stora bilar efter mötet och jag tänker inte ens må dåligt över det. Ikväll är en bra kväll och jag tror att jag känner något som liknar tacksamhet.

Ha en fin kväll alla!

Kram 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du känner dig mer och mer bekväm på mötena. Du gör helt rätt som inte får dåligt samvete över godiset. Hellre det än alkohol. Du är jättestark tjejen! Kramizar

Anonym sa...

Halloj ! hittade hit från Mitt liv som susanne..
Strongt jobbat !!
Lägger dig som favorit så jag kan komma tillbaka.
kram !