onsdag 7 september 2011

Liten Djävul

Idag har inte varit en bra dag. Den lilla djävulen har styrt mig helt och hållet och jag har varit både sur och orkeslös. Jag förmådde mig inte ens att försöka att prata den lilla fan tillrätta.
Jag ringde återbud till Nyängen och som tur var slapp jag prata med någon personligen. Lämnade bara ett meddelande på telefonsvararen.

Åkte in till Enköping precis innan Maxi stängde ikväll, för att handla det jag behöver till imorgon. Jag tog min korg, stirrade ner i backen och hoppades att ingen skulle lägga märke till mig. När jag blir rik ska jag skaffa mig en personal shopper. Eller kanske lägga pengarna på en bra terapeut, så jag blir kvitt min folkskygghet.

Imorgon är en STOR dag! Min äldsta fyller 18 år och det ser hon mycket fram emot. Själv kommer jag sitta med blödande hjärta imorgon kväll, då hon ska åka till Västerås med några tjejkompisar och gå på krogen.

WHAT?? Krogen???
Nyss hade hon ju 6-årsglugg och hade precis börjat första klass.

Som den goda mor jag är, ska jag upp tidigt imorgon bitti och fixa födelsedagsfrukost, så jag hoppas på en tidig kväll. Jag ska försöka att inte sitta så länge vid datorn och försöka att lista ut hur den här bloggsidan funkar. Men jag ska erkänna att jag är totalt nollad och inte förstår nånting!

Jag önskar er en trevlig kväll och en god natt!
På återseende imorgon (om jag hittar tillbaka hit).

Kram!

1 kommentar:

n00bis sa...

Hojta om du undrar över något med bloggen. Har du riktigt tur kan vi hitta en lösning genom att slå våra f.d. alkoholiserade huvuden ihop ;)
Kramizar ^^