onsdag 7 september 2011

Sugen

Tre hela veckor nykter idag. Saknaden efter ett stort glas rött spökar i mitt huvud. Det riktigt vattnas i munnen, när jag tänker tanken. Jävla  sjukdom! Varför just jag?
Inga fler glas rödvin till framtida middagar, inga kalla öl en varm sommardag, inget bubbel till nyår, inga nubbar till midsommar, ingen irish coffee ruggiga vinterkvällar...

Jag undrar om jag ens kommer att kunna dricka alkoholfri öl och vin framöver, eller om bara smaken kommer att få mig att trilla dit igen.
Jag har hört någonstans att en alkoholist inte ens kan dricka en lättöl.

På det senaste AA-mötet jag var på fick jag väldigt många att höja ögonbrynen, när jag sa att min törst bara blir värre och värre. Men så känns det. Jag blir mer och mer sugen på alkohol.

Nu ska jag trösta mig med en bit prinsesstårta.
Ha en fin onsdagkväll!

Kram!

2 kommentarer:

Susanne sa...

En väninna till mig har varit helt nykter sedan slutet av maj. Hon dricker alkoholfria viner vid festligare tillfällen och det har funkat för henne.
Passar på att skicka en massa pepp-kramar till dig.

Jess sa...

Gumman, detta kommer och ta sin tid för du är igenom det värsta och du måste bara stå upp varje morgon och säga till dig själv att du är fan så duktig och att den dagen ska du igenom utan den skiten där. Jag tycker du är toppen duktig och varje dag är en seger tänk på det. kram på dig och god natt<3