onsdag 14 september 2011

Barbie och Ken

Jag har en ny sysselsättning som jag roar mig med.
Jag älskar - fullkomligt älskar att sitta och läsa bloggar om lyckliga familjer, själsfränder, titta på vackra foton, förlovnings och bröllopsbilder mm.

Åh, jag vill också!!!!!

Jag vill också äta mysfrukostar med kaffe på sängen, få små kärleksförklaringar nedskrivna på papper, lämnat under min kudde, i matlådan eller på dataskärmen.

Jag vill också ha någon som laddar min tandborste med tandkräm på kvällarna, som pussar mig godmorgon, när jag vaknat.

Och jag vill ha någon att mysa med på kvällarna, nån att krypa nära och hålla handen och titta på film med.

Jag vill också ha en snubbe som klättrar upp och tar ner månen åt mig, om jag ber honom.

Jag vill också bli friad till och ha fina, svartvita foton på mig och min make i vita ramar på väggen.

Jag vill också ha en man att laga mysiga helgmiddagar till och som talar om hur lyckligt lottad han är som har mig.

Jag vill också åka på fantastiska semestrar med min kärlek, där allt bara är rosa moln och skära elefanter.

För det är väl så det är och går till?
Varenda familjeblogg jag läser, står det om hans och hennes vackra värld, hur lyckliga dom är tillsammans och hur perfekt deras liv är.

Ingenstans står det om taskiga morgonhumör, hår i handfatet efter hans rakning, hans förjävliga svärmor, hennes vidriga pmsvrål, att han får skit för att han valde en fotbollskväll med grabbarna, framför att stanna hemma och hålla henne i handen (utgår ifrån tjejerna som bloggar), att hon aldrig vill knulla, hans äckliga morgonfisar under täcket eller fula pokaler som han envisas med att ha stå framme.

I bloggvärlden verkar allt vara perfekt. Ungefär som Barbie och Ken. Perfekta Barbiehus med perfekt inredning. Alltid nya kläder, skor och väskor. Gud förbjude, urtvättade menstrosor eller en bh och trosa som inte matchar. Inga bajsränder i hans kalsonger inte!

Jag vill också ha det perfekta. Eftersom i princip alla andra har det så, så kan det ju inte vara ouppnåligt :)

10 kommentarer:

Susanne sa...

Hihihi, ja det är inte många som lägger ut sitt "vardagsliv", hade jag bloggat innan min skilsmässa så hade det blivit en "vardagsblogg"
Va fina bilder du har i headern.
Ha en trevlig torsdag, kramar

Musikanta sa...

Håller med Susanne om att dina bilder i headern är jättefina! Så duktig du är att fixa till bilder - sånt kan inte jag...

Det finns faktiskt bloggare, som vänder ut och in på sig själva och lägger ut allt elände på bloggen, men de flesta vill nog ha sina bekymmer och sorger för sig själva. Det är därför du inte läser om annat än sånt som du skriver om i ditt inlägg.

När jag var nyskild såg jag bara lyckliga par överallt, som gick och höll varandra i handen, fastän jag ju visste att det säkert bara var ett önsketänkande från min sida med mina erfarenheter i bagaget.

I ett äkten- eller partnerskap måste man ta det positiva med det negativa - annars kan man ju lika gärna vara ensam. Några fullkomligt lyckliga äktenskap, som du beskriver tror jag inte existerar.

Men om man älskar sin partner, trots alla hans fel och brister (som man själv uppfattar det), är man lojal mot honom och låter honom inte schavottera offentligt på bloggen.

Du ska se att det kommer en riddare på vit häst när du minst anar det om du bara fortsätter att vara nykter. Även om du är snygg på din foton blir du ännu vackrare och bra mycket trevligare utan alkohol!

Tyvärr är det lite krångligt att kommentera på din blogg eftersom jag måste byta webläsare varje gång jag ska göra det. Du kanske kan fixa det på något sätt så att jag slipper...

Jobba på och en skön torsdag önskar dig Musikanta.

Anonym sa...

***Testar att skicka via mozilla firefox***

Anonym sa...

Hmm jag har samma problem med internet explorer, kan inte skicka där. Funkar inte på min blogg heller. Skumt! Kollar om jag hittar ngn lösning =)

kämpa sa...

hej och tack för titten inne hos mig :)
Japp crossen = cross trainer. Och du när jag började så var det bara nån minut jag klarade av men nu lyckas jag kämpa i 25-30 minuter. Det tar sig ( blir lättare om jag lägger av med giftpinnarna med )

Och en tanke på ditt inlägg. Läste att bloggar gör oss avis , sjuka och ska visa att vi kan. Börja någon blogga om baka laga mat sylta safta osv så ska nästa göra likadant för att visa att de kan. Att våga skriva ut om det negativa är inte många som gör eller vågar! Allt ska vara så perfekt i bloggvärlden så det blir lite falskt enligt mig.
Jag har min blogg för min skull. Så där får alla läsa(som inne) både om allt. Inget jag döljer för det min blogg.
För ingen har det perfekta livet :) Modigare att våga vara den man är:)

Jess sa...

Ååå vad skönt att kunna lägga kommentar igen och goooooooood moooooorning snuppelutta<3 måste le när jag läser detta men dom flesta törs inte och öppna sig och skriva om dåliga dagar men så håller jag med dig, jag vill också ha en man som detta.
KRAMMMMM

Anonym sa...

***Testar att skicka via internet explorer***

Anonym sa...

Braaaa jobbat! Nu kommer det rasa in kommentarer ^^

Anonym sa...

Yоur reρort ρrovides establiѕhеd usеful to
me. It’s reаlly eԁuсatіonal аnd you're clearly extremely educated in this region. You have got popped my eyes to be able to varying opinion of this kind of subject matter with intriguing and reliable written content.
Here is my weblog :: Klonopin

Anonym sa...

Thе write-uρ has established necesѕary to myself.
It’s ѵery useful and yοu're simply obviously extremely well-informed in this area. You have popped my eyes to be able to varying opinion of this particular matter with intriguing and strong content material.
My page Valium