söndag 11 september 2011

Meditera mera!

Hade för mig att söndagar är meditationsmöten på AA och det stämde mycket riktigt när jag kom dit ikväll. Det var länge sen jag gav mig på meditation och kände att det skulle bli skönt med en stunds avslappning. Vi var bara fyra stycken på mötet idag och enligt L så brukar det vara väldigt få personer på söndagar.

Lyssnade först på en underbar text om andligt uppvaknande och sen var det dags för meditation. Så fort det blev tyst i rummet och jag slöt ögonen fick jag en panikkänsla som inte var av denna värld!
Jag var så nära att resa mig och springa ut ifrån rummet. Men efter bara några sekunder, släppte det och jag försökte fokusera på min andning.
Rätt som det var  hade 20 minuter gått och meditationen var klar. Jag kände mig totalt avslappnad i hela kroppen, en underbar känsla.

Anledningen till min panik...jag vet inte riktigt. Kanske för att jag aldrig riktigt stannar upp och för att min hjärna går på högvarv konstant.
Jag åkte hur som helst ifrån mötet mycket lättare och lugnare. Jag kommer definitivt att åka på flera meditationsmöten framöver!

Har varit duktig idag. Inte en onyttig grej har jag stoppat i mig.
Foten är värre och värker ordentligt, så vi får se om det blir någon tjockiswalk imorgon.

Önskar er en fin kväll!

Kram!1 kommentar:

Susanne sa...

Jag är en stressad människa och har funderat på meditation för att rensa huvudet.
Kram