fredag 9 september 2011

Drömmar

Min dator verkar ha kraschat. Skärmen är helt vit och den går inte att stänga av. Hade strömsladden i över natten och jag tror att det åskade i natt. Hoppas, hoppas att den inte är helt slut, jag har definitivt inte ekonomi att köpa en ny dator!

Min huvudvärk vägrar att ge med sig, jag känner mig totalt orkeslös! 

Det är underbart väder ute idag. Det blev morgonkaffe ute i solen, på gräsmattan. Vid såna här tillfällen blir jag påmind om hur bra jag har det här ute på landet och att jag aldrig mer vill bo inne i stan. 

I natt har jag sovit dåligt och vaknat mellan drömmarna. Har drömt väldigt starka drömmar om två av mina ex, båda som har varit extremt betydelsefulla för mig. Det var fina drömmar med mycket kärlek i. Sån kärlek upplevde jag aldrig i relationerna i verkligheten.

Jag funderar mycket över om jag nån gång kommer att träffa någon, som jag  kan dela resten av mitt liv med. Jag vill ju det så gärna, tycker inte om att vara ensam.

Jag vet att om jag ska träffa en bra människa, så måste jag först lära mig att älska mig själv. Har haft flera relationer när jag inte har mått bra och har låtit mig blivit trampad på varje gång.
Jag tror att energier möter energier. Mår jag inte bra, så möter jag likasinnade.  

Jag har en lång väg framför mig, det vet jag. Jag önskar att jag kunde hoppa över en bit och få lite gratis. Tycker att jag har kämpat för att må bra i hela mitt liv. Dock har jag aldrig försökt eller kämpat utan alkoholen vid min sida. 

Önskar alla en fin dag med mycket solsken!
Kram!

 

3 kommentarer:

Jess sa...

Kan du ordna till detta med och lägga kommentar för jag får inte postat alla gånger, bara krånglar och fattar nästan inte ett jota. så jag kan svara dig på dina frågor. orkar inte skriva så långt utifall detta inte blir postat, kraaaaaaaaam

Jess sa...

Det är nu det när man ska välja profil men jag får nu finna ut av detta då hahaha. Min mamma bor i Högfors som ligger i Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun tillhörande Örebro men vart bor du någonstans då?? hade varit sååååå jädrans kul och träffats, kraaaaaam

Anonym sa...

Hoppas du får igång datorn gumman.
Det är tydligen jättevanligt att sova dåligt och drömma mycket när man slutat med alkohol. Nu lät dina drömmar väldigt fina. Jag vet inte vad som rör sig i min skalle nu, drömmer bara knasiga drömmar.
Kramizar